nov 072014
 
dover

Krijtrotsen bij Dover

Strand Hythe

Strand Hythe

Dag 6 12-7-14

Gereden 93 km gem 16.6

s’Morgens vroeg om 6 uur uit bed om op tijd de Ferry van 9.00 uur te kunnen halen. Vanaf de camping was het nog 12 km fietsen naar de ferry.

Vanaf Dover de National Cycle Network NCN2 opgepakt en die tot Cambers goed kunnen volgen.

Na 70 km fietsen aangekomen bij Camping Camber Sands Holiday Park. Bij de receptie werd me verteld dat ze vol waren, hoewel ik in het voorbijrijden nog vrije plekken zag.
Blijkbaar konden ze aan een fietser met een tentje niet voldoende verdienen en was het geen probleem voor hen om mij door te sturen naar de dichtst bijzijnde camping bij Hastings. Volgens hun zeggen met de auto slechts een half uurtje rijden. Ik kon ze niet aan het verstand brengen, dat dit met een fiets dus 3 uur fietsen zou zijn. Ze waren onverbiddelijk en weigerden me een plek.
Als fietser voelt dit misdadig aan. Je hebt al 70 km gefietst en voor hun maakte het niks uit als je nog eens 50 km moest fietsen.

kerk

St Mary in the Marsh

Uiteindelijk toch maar doorgereden en uitgekeken naar een wild kampeerplaats. Helaas niet gevonden en uit tijdnood het mooie Rye snel doorgereden.
Gelukkig was het de hele dag droog gebleven en kwam de zon er nu zelfs door.

Puch motorbikers weekend in Icklesham

Puch motorbikers weekend in Icklesham

Maar ik had geluk. Net voorbij Ickelsham zag ik in een weiland een groot aantal tenten in een weiland staan. Na informatie bij een grote witte tent, hoorde ik dat er een Puch Bikers Club weekend gehouden werd.  Na betaling van 18 pond kon ik er kamperen en s’avonds toegang krijgen bij een rockconcert, die er gegeven zou worden.

In de Robin Hood Inn lekker gegeten en gezellig gekletst met bijna allemaal 60-plus leden van de Bikers Club en inderdaad om 9 uur begon een concert van een redelijk goed bandje met meest sixties en seventies hits.

Genieten!!!!
12 uur werd een groot kampvuur aangestoken als markering van het einde van de bijeenkomst.
Zo zie je maar. Dat ik geweigerd werd op de camping had toch een voorbestemde reden.

kampvuur

Groot kampvuur

puch

Puch Motor bikes

concert

Rock concert

 Gepubliceerd door op 7 november 2014 om 5:24 pm