jul 082012
 

km 2226 – 2317 (91)


Gem 19.8 Top 43

Zoals verwacht weinig slaap gekregen in de trein. Maar slaap is geen probleem, maar rust wel en die kreeg ik wel.
s’Morgens vroeg om 8 uur aangekomen in Arnhem. Heerlijk Nederlands ontbijt met broodje gezond en yokidrink en toen op de fiets.
Vanaf station Arnhem een laatste klimmetje en dan richting Veluwe.


EN dan ondervind je toch ook weer, dat het in Nederland ook heel erg mooi fietsen is. Zeker als je zo via Hoenderloo, Hoog Buurlo, Uddel en de Ermelose hei naar Harderwijk fietst.
Bij Harderwijk geluncht, maar het werd in een keer flink donker.
Op het moment, dat ik de polder inreed, begon het te regenen en dat hield aan tot Biddinghuizen, toen begon het te storten.
Met bakken kwam het uit de lucht. Stoppen had geen zin, want ik was al kletsnat en door te stoppen koel je af en wordt je nog ziek ook.
Flink dooorgereden en op een gegeven moment kwam ik voor de bui uit te rijden.
Dat ging goed tot vlak voor Swifterbant. Daar zag ik ineens een bekende fiets in de sloot liggen en nog 2 fietsen en daarna een geschreeuw, waarop ik wel mooest stoppen. EN daar kwamen mijn lieve vrouw, dochter en vriend, inmiddels ook al flink nat tevoorschijn vanuit de wilde bloemen.
Wat een verassing. De mogelijkheid om de bui voor te blijven heb ik maar uit mijn hoofd gezet en jawel hoor even later kreeg ik voor de 2e keer en mijn lieve schatten voor de eerste keer de volle lading water over zich.
Ach en als je eenmaal nat bent, maakt het ook niks uit, kun je er alleen maar om lachen.

Het was weer fijn thuis te zijn

 Gepubliceerd door op 8 juli 2012 om 5:20 pm

 Geef een reactie

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.