jul 142012
 

km 1752-1831 (79)


Gem 15.3 Top 55

Het was inderdaad een kermiscamping.
Tot na middernacht lawaai van dronken gasten en keukenlawaai.
Daarna kwamen de treinen en het lawaai van de Ironman manifestatie.
De spieren krijgen wel de rust, want die zou ik hard nodig hebben vandaag.
Deze pas over Flattnitz staat niet echt beschreven op internet. Begint langs het meer, daarna binnenland in met een paar flinke klimmetjes en evenzoveel afdalingen. Na Feldkirchen ging het geleidelijk omhoog tot aan Glodnitz. Daar begon een mooie vlakte met een langzaam stijgende weg.
Na Weisberg was het gedaan met de rust en begon een waanzinnige beklimming naar Flattnitz. Jammer was, dat de hele weg langs hoge bomen ging, zodat er niet was te genieten van een mooi uitzicht. Ook stonden de bomen te ver van de weg om voor schaduw te zorgen.
Aan water gelukkig geen gebrek, overal kwam water uit de berg. Dat het geen byzondere berg is, blijkt ook uit het weinige aantal voertuigen, die er reden. Dat was voor mij een geluk.


Boven bij Flattnitz aangekomen niks spectaculairs, geen enkel restaurant, niet eens een ontvangstcomite, dat zegt alles al.
Al snel beneden aangekomen in Stadl am Mur en een gezellige camping gevonden. Geen puf om eten te kopen /koken, dus gezellig het enige gerecht gegeten, dat voor die dag op menu stond, gepaneerde kip. Heerlijk.

 Gepubliceerd door op 14 juli 2012 om 6:55 am

 Geef een reactie

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.