jul 202012
 

km 1288 – 1382 (94)


Gem 18 Top 47

Om 7 uur zat ik alweer op de fiets, want het zou wel weer een hete dag worden.
Maar oh wonder, na 18 dagen geen wolkje aan de hemel gezien te hebben, was het ineens zomaar bewolkt.De wolken gingen zelfs voor de zon langs en ik kon zo maar uit de zon fietsen. De temperatuur reageerde ook zoals het hoort. In plaats van temperaturen boven de 30 graad om 9 uur, was het nu nog maar 24 graad. Een heerlijke temperatuur om te fietsen.
Helaas kan het niet helemaal perfect zijn, want er stond een stevige noordenwind. Precies de richting waar ik naar toe moest.
Nou ja, misschien wordt het nog eens ideaal. Afgezien van een paar stevige klimmetjes, liep het traject redelijk vlak.Onderweg diverse fietsers tegengekomen, met Fernando (Spanjaard dus) nog een leuk gesprek gehad, over fietsen en de route natuurlijk.
Onderweg weinig interessante dorpjes, wel mooie omgeving, dus snel op plek van bestemming.


Nog een wasje gedaan en wat mailtjes en de site geupdate, bij een redelijk goede internetverbinding.
Voor 70 kuna (= €10) een heerlijke forel gegeten.De kampwinkel had alleen maar pasta en daar had ik eens geen zin in en de supermarkt was een paar kilometer bergop fietsen en daar had ik helemaal geen zin meer in.
Tent staat in een mooi groen dal, nu maar hopen dat het niet gaat stortregenen. Is niet helemaal uitgesloten.

 Gepubliceerd door op 20 juli 2012 om 7:30 pm

 Geef een reactie

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.