aug 062012
 

Woensdag 6 juni


km 200 – 304 (104)
gem 17.6 top 48 km

Een goede nachtrust gehad in 1-sterren hotel. Maar bed was goed, warm water en schone kamer. Maar ja ik had ook geen keus, het was het enige hotel in Almyros. Op de kaart had ik een afkorting gevonden. Mijn spieren waren daar niet blij mee. Weer heel pittige heuvels, maar in km was het korter en ook erg mooi. Erg veel landbouw en afgelegen weggetjes. Zuid limburg in viervoud. Nadat ik op de grote weg kwam werd de rit veel minder interessant. Maar mijn spieren waren wel gerustgesteld. Nu werd het erg vlak, net als thuis in de polder.
Ook met de bijbehorende flinke wind. Tegenwind natuurlijk.
Met dezelfde wind in de rug was ik doorgeblazen naar Meteora.
Nu heb ik het in Karditsa opgegeven.
Het eerste beste hotel binnengestapt, bleek een beetje luxe hotel te zijn. Zeker 4 sterren. De prijs was 50 euro. Het is crisis in Griekenland, dus heel erg bedenkelijk gekeken. Nou ja €45 kon ook en zonder ontbijt €40.
Nou ja per slot hadden ze een heel luxe kamer, zwembad op dak en internet.


Dus eigenlijk mocht ik niet mopperen. Een halfuurtje later lag ik samen met 6 Griekse schone dames in het zwembad. Ik mocht er helaas alleen naar kijken. Ze keken niet eens terug.
Karditsa is echt een heel gezellige stad. Honderden terasjes, die allemaal vol zaten. Lekker bij de pizzeria Penne gegeten ter aanvulling van de nodige koolhydraten.
Morgen een makkie, maar 50 km

 Gepubliceerd door op 6 augustus 2012 om 9:30 pm

 Geef een reactie

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.