aug 072012
 

Dinsdag 5 juni


130 – 200 km
Gem. 16.8 km top 58 km

Gisteren een plekje gevonden 3m boven de zee en 3m van de zee. Wat eerst een rustgevend gekabbel van de branding leek aan te horen, bleek ’s nachts een gebulder op de rotsen te zijn. Kon niet slapen, de oorpluggen bleken ook niet te helpen.
Het was weer heel warm en flink wat pittige beklimmingen. Zonder op de tijd te letten, bleek ik precies op tijd voor de oversteek van Evia naar het vaste land. Volgens informatie zou nu een grote vlakte moeten komen. Dus niet, eerst nog een bergrug van 400 mtr bij 37 graad. Dit was een beetje teveel voor mijn conditie. In Platanos eerst de tijd genomen voor een lange lunchpauze. Toen het om 2 uur tijd werd om verder te gaan, sloeg in 1 keer het weer om. Harde wind en veel bewolking.
Die harde wind had ik dus tegen. Bij het eerste beste stadje de handdoek in de ring gegooid en op zoek gegaan naar een slaapplaats. Camping was er niet, dus hotelletje genomen. Even bijgeslapen en ’s avonds lekker makkelijk uit wezen eten.

 Gepubliceerd door op 7 augustus 2012 om 5:46 pm

 Geef een reactie

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.